Despre Mine


Incep articolul cu un artist pe care l-am descoperit zilele trecute, e Sia si..e talentata. E ceea ce inteleg prin termenul de artist si modelul care as vrea sa-l urmeze fiecare vanzatoare de pe posturile noastre de muzica. Sa mai mentionez ca am facut ceva ani de muzica in copilarie? Sa zicem doar ca stiu sa apreciez muzica. Incerc sa ma cred diferit fata de restul. Fiecare e unic prin definitie, dar eu simt ca nu-mi am locul in ceea ce ma inconjoara. Cand vine vorba de muzica obisnuiesc sa ma fixez pe un artist pe care sa-l bantui saptamani fara sa mai ascult orice altceva. E randul lui Sia, cumva ma inspira si in a scrie articole.
Nu prea mai stiu ce sa scriu fara a ma repeta in tema aleasa. E logic ca nimic nu e perfect pe lume si ca as putea critica absolut orice. Rareori iti gasesti cuvinte ce sa exprime indeajuns ura pentru ceva. Poate ca lumea nu e interesata de asta, e pur si simplu o realitate acceptata cu mult timp in urma. Ma intreb “ce te face sa revi cititorule?” Din moment ce te regasesti in vorbele mele ajung la concluzia ca esti la fel de constient ca si mine despre viata. As vrea sa pot scrie zilnic, sa fabulez pentru cateva minute ca sa te fac multumit, dar nu sa-ti povestesc despre ziua mea de pomina, sa fur articole sau sa-ti arat filmulete funny. Cel mai greu este sa fi original, iar inspiratia mea? Gandurile imi sunt plecate spre ea, dar raman capturate.

5 responses to this post.

 1. Posted by PisicaNeagra on March 13, 2009 at 7:17 PM

  Draguta melodia:)

 2. Posted by irina on March 16, 2009 at 2:02 PM

  Si de azi ma va bantui si pe mine…
  “Ce te face sa revi cititorule?” – jocul de cuvinte, in spatele carora inchizi franturi de suflet, ganduri desprinse din experienta zilnica etc
  Obs! Atentie la formarea genitivului articulat de la nume proprii: SIEI

 3. Posted by irina on March 16, 2009 at 6:15 PM

  Aaa, mai ai ceva grseli!
  Mananci virgule, -i final de la unele cuvinte in genitiv… Nu-i frumos!!!!

 4. Profesoara de romana din liceu nu era fan al gramaticii. Plus ca era vreo 4 dimineata. virgulele se pun intre un substantiv in vocativ, inaintea unor conjunctii adversative precum: dar, iar, insa, ci; pentru a evita o cacofonie sau a separa fraze si probabil in alte cazuri dragute. Grseli se pot strecura nu numai din necunostinta de cauza.
  Chintesenta insa, ramane aceeasi. 🙂

 5. A, un mic detaliu: in cadrul unei teze la romana in clasa a-11-a m-a intrerupt pentru a ma intreba cum se termina conjugarea a doua. Corecta tema fiului profesorului de istorie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: