Incălzire GlobalăNu aveam de gand sa scriu un articol despre asta, dar am gasit spot-ul de mai sus fara sa vreau. Probabil ati vazut si voi macar unul dintre multiplele documentare referitoare la incalzirea globala. Ce-as mai putea zice? Este o problema mai mult decat importanta, dar tratata doar in scop comercial de marile corporatii(inventia masinilor “verzi” pentru ca in curand se termina zacamintele de petrol) , stiu eu ce alte variante de reciclare sau varianta din care ar putea scoate bani. Multi cred ca evolueaza rapid, dar destui sunt cei de parere ca vor mai trece 200 de ani pana sa se observe schimbari majore in ceea ce priveste clima, nivelul marilor si oceanelor sau disparitia anumitor specii din fauna si flora.
Precum romanii se imprumuta desi sunt constienti ca vor plati dobanzi pentru trei decenii (in cazul unei garsoniere) asa si afaceristul , sa-l facem american , va defrisa si polua pentru a-si primii banii indiferent de circumstante.  Foamea de bani te face sa uiti de viitor. In viziunea mea ambele tabere, fie ei ecologistii sau ceilalti ar trebui sa ajute la viata planetei pentru ca este casa noastra, chiar daca moare in 4 ani, chiar daca moare in 400 de ani, este totusi locul unde urmasii speciei noastre vor evolua. Pesimistii ar putea zice ca oricum nu conteaza pentru ca vom muri in 2012, personal numarandu-ma si eu printre acestia, dar asta tot nu ma face sa nu reciclez.
Inchei cu un link spre ceva legat de articol, pentru cei cu mai mult timp decat mine, vizitati http://www.storyofstuff.com

One response to this post.

  1. Posted by kty on February 16, 2009 at 2:56 PM

    desi sunt multi cei care aborda acest subiect. putini sunt care fac ceva sa previna viitoarele catastrofe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: