Campanie Anti-bloguri


As vrea sa iau parte sau sa initiez o campanie care sa elibereze blogosfera de gunoaie. Ca urmare cititorii pot copia acest text sau modifica si posta pe propriile bloguri.

Aceasta lume virtuala, internetul, contine 40 % lucruri interesante si 60 % inutile. Blogosfera la randu-i contine unele bloguri interesante si multe , sute sau milioane de prostii, de bloguri facute degeaba si copiate. Stiu ca e la moda, stiu ca au toti din lista ta de yahoo mess, dar nimeni nu vrea sa-ti vada agenda zilnica, articole care le gaseam singur daca ma interesau si filmulete de pe 220. Daca nu esti in stare sa-ti exprimi opiniile legate de teme diverse de ce l-ai mai facut ? Doar ca sa ai un link in plus pe langa hi5.com si yahoo.com? Unii invart cuvinte pana incep sa aiba inteles, se chinuie sa-si atraga cititori prin originalitate. Tu de ce ma abuzezi cu mass-uri spre meniul tau de dimineata? Si colac peste pupaza trantesc si un blog meeting oficial in care vine Lenuta care povesteste despre desenele animate la care se uita si Ionel care pune videoclipuri funny. Ce mai..oameni de valoare.

Valoarea unui blog nu este data de numarul de vizite, ca dovada, cele mai accesate blog-uri nu contin opinii personale. Probabil cei care-i critic, majoritatea, nu au cum sa se regaseasca in cele zise de mine si aleg bloguri de genul mai sus definit. Nu pot nici sa ma plang ca merg rau accesarile in cazul meu, pentru ca 70-100 de vizite zilnic tot am, dar ma deranjeaza cat trebuie sa “muncesc” pentru asta. Un blog “cu vorbe alese” este un gunoi fara promovare, un gunoi promovat insa, ajunge departe. Tiind sa cred ca eu sunt undeva la mijloc. Nu pot elibera google-ul de cei ce tin ocupata o parte inutil, pot incerca doar sa deschid ochii cum incerc prin toate articolele, asupra calitatii si esentei vietii, respectiv a unui blog. In Romania omul nu poate lua masuri, nu poate face nimic, poate doar sa-si dea cu parerea. Tot in Romania omul se pricepe la toate si face totul de mantuiala.

4 responses to this post.

 1. Posted by alex on September 24, 2008 at 10:38 PM

  da, ai dreptate. Mai sunt acele bloguri facute, scrise, 5-6 articole…si lasate balta. Si videourile postate fara rost, iar, strica imaginea. nu am nimic impotriva ca X-ulesc posteaza un video de pe youtube,220 sau alt’ dar sa aiba si un articol relevat despre acel video. Sau daca face un articol si vrea sa adauge un exemplu, un review este util; in nici-un caz nu vorbim de Ion din varful muntelui si postam video cu Gigel din mujlocul Bucurestiului .

 2. pari k…poti trece in blogroll si linkul meu:)

 3. imi place cum gandesti , si ai dreptate … poate eu NU am un blog exemplu, (zic eu) si inca nu sunt multumit cum arata, dar oricum o sa fac multe schimbari la el cu timpul 😀 .. poate unora le place.. nu imi ocup tot timpul numai pe blog , si sincer mai degraba imi place sa citesc blogurile astea mai micutze dar interesante, decat blogul lui zoso( ala care se lauda cu masini de la “drive-test” ) sau ca piticu care si ala se lauda la fel, plictisitorii.. obsedati dupa trafic .. 🙂

 4. Posted by lanternativa on October 21, 2008 at 8:58 PM

  De acord… dar imposibil!
  Democratia internetului a facut ca orice mujic sa-si lase saliva pe ecranele noastre…
  Da-i ok, no! Pana la urma, tot tu scriai de tehnici de supravietuire…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: